onsdag 3 juni 2009

Vår Ruset

Igår var vi till sundsvall och sprang vår ruset. Vi var totalt 11st som hade bildat två lag och åkte tillsammans. Jag Cissi och Sandra höll i hop.
Och vi imponerade på oss själva och sprang hela vägen och höll ihop hela vägen och fick en bra tid (för oss) i mål. Det var super kul, jag är nöjd och fick lite blodad tand.
Det var vi och ca 6000 till tjejer som var där och sprang, gick lunkade. Något som var lite synd var att folk inte ställde sig i den start grupp som dom faktiskt hör hemma i. Det fanns springa fort, springa, jogga och lunka typ eller nåt sånnt, vi tänkte ställa oss i jogga och började att gå bakåt, men när vi var i slutet av springa startfältet så tittade vi oss omkring och insåg att nää nu går vi inte längre bak, vilket var tur för vi fick det lite trångt i början då det var väldigt många som verkligen bara gick, fast som dom stod där fram. Mamma berättade att även i springa fort gruppen som hon startade i var de vissa som började gå efter bara några hundra meter, varför ställer man sig inte sist då? Ja men skit i de, det var bra och nästa år ställer vi oss längre fram =)



Uppvärmning

Sandra och Peter Siepen i de rosa brallorna.

Det var ett gäng med tjejer som var med som gick brandmans utbildningen på sandön som sprang i utrustning, tufft! Ta er en titt på bilderna på : http://www.varruset.se/start/content.cfm?Sec_ID=2180&Rac_ID=110&Lan_ID=1

Inga kommentarer: