måndag 8 februari 2010

Helt sjukt

En man surfar på kontakt annonser någon timmer per dag på arbetstid och blir av med jobbet, en annan man arbetar de timmar han är på jobbet, men på fritiden så misshandlar han sin sambo som även är hans arbetskollega på dagtid och är sjukt jävlig mot sambons barn, blir han av med sitt jobb? - Nä just de. Varför inte? Blir han omplacerad? - Nä inte de heller.
Han har blivit dömd till fängelse för det han gjort, dock överklagat och går fortfarande fri och som om inget hade hänt. Jag blir matt, vilken jävla orättvisa.
Visst, man ska inte surfa på arbetstid, absolut inte på kontaktannonser och lättklädda damer, men det är så få fan heller rätt att misshandla någon och borde inte de oxå få konsekvenser?
De tycker jag iallafall.

1 kommentar:

Querelle sa...

Orättvist och dumt.

Något annat jag inte fattar är att arbetsgivare tycker det är heeelt ok att läsa Aftonbladet på jobbet, men inte att hålla kontakt med sina vänner via Facebook. Det ena motsvarar ju att på arbetstid sitta och bläddra i en skvallerblaska och det andra att ringa ett privat samtal till en kamrat. Det tycker jag är konstigt.