torsdag 12 mars 2009

Här skulle man göra sig för...

Jag tar typ aldrig ut soppåsen, jag gör det bara inte, jag kan inte, jag orkar inte, jag ids inte. Jag trycker ner lite till o lite till o lite till istället och så fixar Markus det där med att byta påse osv.

I morse skulle jag göra mig för, smöra för Markus, och tog ut soppåsen och stoppade in den i bilen, vi kastar nämligen våra sopor i en stor container ungefär där vi har brevlådorna.

När jag kommer fram hit på jobbet så har jag fortfarande den där jävla soppåsen bak i bilen, så jävla äckligt.
Och vad gör man med en soppåse, man kunde inte trolla bort den tydligen, jag provade med de först en stund. Sen tänkte jag att om jag stänger dörren och blundar så kanske den försvunnit när jag öppnar dörren igen men nä... så nu ligger den i bagagen. Fy de kommer ju lukta apa i bilen när jag ska åka hem, jag har både lax och keso i den där soppåsen.

Jag ska aldrig mer prova mig på fixa det där med soporna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja Linn....du gör rätt i som låter Marcus ta hand om soporna....jag gör lika med Per så ofta det går.... Det vore så underbart jätte roligt om ni kom till studion...ta med er lite vin också.,....så kan vi få riktigt bra och avslappnade bilder...ni kan ju åka med mej från Hackås... I sommar SKA vi träffas :-)
Det är tur att du bloggar så jag vet hur du har det.
Kram Maria